Kledingreparatie en Webshops

Colors Atelier Lisette


Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Atelier Lisette | woondecoratie

Inspiratie: heb je. Textiel of gordijnstof: heb je ook. Maar zelf achter de naaimachine gaan zitten om de gordijnen in elkaar te zetten? Geen tijd of geen zin misschien. Bovendien maak je niet elke dag een vlinderplooi. Wij van Knip en Klaar Gordijn wel. Enkele plooi. Dubbele plooi. Triplooi. Zeilringen. Vitrage. Vouwgordijnen. Embrassen. Zeg het maar. Het opmeten van je ramen kun je zelf doen maar we geven je er natuurlijk ook graag uitleg over. Je brengt de stof naar Atelier Lisette. En we leveren alles perfect op maat gemaakt weer thuis bij je af. Jij de styling, wij de rest.


HOE WERKT HET?

  • Je koopt of hebt zelf gordijnstof.
  • Je neemt thuis de maten volgens de meetinstructies.
  • De stof lever je aan bij Atelier Lisette.
  • Met behulp van de gordijncalculator van Knip en Klaar Gordijn bereken je hoeveel stof je nodig hebt en hoeveel het maken gaat kosten.
  • Via de gordijncalculator kun je direct je bestelling plaatsen.
  • De stof gaat naar het atelier van Knip en klaar Gordijn en wordt in productie genomen.
  • De gordijnen worden gratis thuis afgeleverd (vanaf € 100,-).
  • Je ontvangt achteraf een factuur die je veilig en vertrouwd via Ideal, creditcard of overboeking kunt betalen.
  • Knip en Klaar garantie beschermt tegen fouten of verkeerd opmeten.


VERMAAK SERVICE
Heb je al gordijnen? En wil je ze laten vermaken? Dan ben je bij Knip en Klaar Gordijn aan het juiste adres. We helpen je graag, onder voorwaarde dat de gordijnen schoon zijn. Met oude of zelfs verteerde stoffen kunnen we natuurlijk niet uit de voeten. 


Let op: ook voor wave gordijnen!

Voor uitleg over het opmeten van gordijnen, berekening van de benodigde stof met de gordijncalculator en het doorgeven van een bestelling, zie onderstaande link.

Kom je er niet helemaal uit, Colors Atelier Lisette kan hierbij helpen.

Graag de nieuwe stof of bestaande gordijnen aanleveren in een zak of doos, zodat dit verzonden kan worden naar Knip en Klaar Gordijn.

Naast gordijnen kun je bij Colors ook terecht voor het maken of bekleden van kussens, tuinkussens of kussens voor caravan, camper of boot.


In de webshop van Colors zijn diverse woonaccessoires (home deco) te vinden voor slaapkamer, keuken of woonkamer. Dit aanbod wisselt met enige regelmaat.